Dagens bild

Kolla vilken snygging jag har som bakrunds bild på mobilen!


Snabbis

Hello sitter och pinpar om mina skor. Eller snarare byter sko snören och tvättar, skulle man vär kunna säga:)
Blir en riktig liten kortis idag, har inte så mycket att skriva liksom:)

Hörs//Cloja

Mobilblogg

Eller inte direkt, visst skriver jag från mobilen men jag är inne på pappas mobil som har internet. Fast det har ju min med men då tar det ju från mina pengar, och pappa har månads kostnad så:-) Håller på att städa på mitt rum och laddar upp för klassfotbollen i morgon. Sista året för mig, eftersom jag har i sjuan nu. Hörs//cloja

Skola snart då

Ska palla mig iväg till skolan snart då, nån annan? Antar det men.

Nån som ska till huvudstaden den 21 juni? Är väl rätt många skulle jag jissa, men själv vet jag inte. Känns lite onödigt... men det vore ju kul, så klart:)
 Om det är någon som inte vet vad jag pratar om så är det att Stewart&Lautner kommer dit i sommar:)

Men nu har jag inte mer tid för datan, hörs// cloja 


Konfimeras?

Hello, kom hem från träningen för en stund sen, nu ska jag tjata på mamma om att jag ska få se på Sagan om Ringen, som jag låna av Erik förut.
Men nu ska jag anmäla mig till konfirmationen:)

Hörs//Cloja

Träningen

Hello, sista gången på träningen idag, både bra och dåligt det är gött för det är inte så kul att palla sig dit, men det är trökit för nu måste jag hitta på nåt annat:)

Nu ska jag äta min banan, så hej då, för nu:)

Dagen

Va i stan en snabbis förut och köpte present till min bror som fyller tio i morron:) Nu kollar jag på Äntligen hemma, och väntar på att The Mentalist ska starta:)

Jag har inget mer att skriva nu så hörs// Cloja


oppidopi

Hello:) Ska till frissan halv fem idag, så jag hinner kolla på Smallville:O

Se Ya // Cloja

True Blood

Jag tror att detta är den riktiga trailern för True Blood sesong 3 men jag är inte säker :S nån som vet?


Snabbis

Har varit hos min kusin Max som fyller fem år idag (tror jag) och firat honom. Sen gick jag direkt hem till Elin och vi kollade på början av filmen Bandslam men jag tyckte inte den värkade särskillt bra :S Aja, jag såg ju som sagt bara början.

Och här kommer en bild på Jim Sturgess, som spelar Jude i Across the Universe. 

 
Jag har bara sett den filmen med honom, men han är i alla fall jätte söt:)

Film

Woho! Igår kolla jag på Across the Universe, och den är super bra! Jag missa dom första tio minuterna, men asså gud. Jag bara älskar den. Ni måste kolla in den!

babababaaa

Hello:) Fredag idag då men jag antar att ingen har missat det:) Är på bra humaör, även fasst jag inte har något speciellt för mig. Legend of the seeker ska jag se på i kväll, ska du? Det är väldigt bra!

Och igår kollade jag på sesongs avslutningen av True Blood, gud vad spännande! Nu sitter jag och väntar på att Linnea ska skicka trailern till sesong tre:) Lägger upp den här när jag får den:)

X(

Sitter här och surar på tv6, för att dom sänder ishockey när det ska vara Vampire Diaries! X( Asså det har ju inte varit på TVÅ veckor nu. Blir så arg... nån som håller med eller? 

I skolan

Hello. Bloggar från skolan nu:) Har So, vi jobbar med källkritik och håller på att svara på en massa frågor. Inte överdrivet kul men...
Men vår paus är slut snart så jag kan inte skriva mkt mer än så.

Ha det bra // Cloja

Ps. Har teater idag, så kan inte skriva efter skolan:)

The box

Vet ni vad jag har kommit fram till att den här bloggen behöver lite mer bilder och virdor och sånt! Och det måste jag göra ngt åt, eller hur.

Så här kommer en trailer på en film som jag vill se nämligon The Box :)


Robbi pobbi

Hejsan:) Sorry men jag har lite idé torka idag, så jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jag lägger in än bild att vila ögona på i stället:)


Visst är han bara för snygg :)

Ha det bra // Cloja

Kortis

Hello!

Ska dra till Amanda om ett teg och vi ska ta oss bort till träningen, not to excited. Kollar på Americas best dans crew, gammalt tror jag, men vet inte.

Har inte så mycket mer att skriva så jag nöjer mig med det:)

Hörs // Cloja

Fullt hus...

Hade prov i No idag, jag tror det gick bra men jag vet inte, får hoppas det! Inte mitt bästa ämne precis. Ehmm asså jag har inget diekt intressant att skriva nu så ja, det får bli ett kort inlägg:)

Kollade på Cheaper By The Dozen, eller Fullt hus, som den heter på svenska:) den va bra tycker jag. (och jag har sagt det föru och jag säger det igen: Förlåt att jag är så efterbliven) :) Och Tom Welling är ju så snygg!

Ha det bra //Cloja


Oho

Prov i morgon, jippi! :( asså jag kan typ inte, eller jo det mesta kan jag nog, men jag, eller ne jag vet inte. Asså det är värska konstigt! Aja hoppas jag inte filar aldeles för mkt!
 Så jag ska springa upp på mitt rum och studa nu, så får vi se hur det går.

Va på bibblan innan jag gick hem idag för att låna om en bok (Oktober av cannie möller) och då passa jag på att låna två böcker som heter... Utavald och Sveket av P. C. Cast och Kristin Cast, men nu fick jag se att det var del 2 och 3 i en serie. Får försöka hitta ettan nu då:) 

 Nån som vet om dom är bra eller?

Idag

Kom hem från Elin nyss, det var meningen att vi skulle åka iväg till några, men det blev tydligen inte så. Så nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar med maten där nere. 
 Sen kl halv 4 typ ska Teuta komma hit, och vi ska studa till No provet på tisdag. Vi har lixom fått ett häfte som det står en massa frågor i, vi har arbetat med det i skolan några veckor, och nu ska vi ha prov på det. Och vi har inte ens fått dom rätta svaren! Det får vi i morgon, lycka till att studa in allt på en dag.

Men nu ska jag inte gnälla mer:)
 Jag och Elin kollade på New moon igår, och jag måste påmina alla om att Taylor Lautner är super snygg!

Är det bara mig det är så här för eller är det nån som håller med mig?
Asså när jag ser på Twilight så är jag helt klart team edward, men efter New moon är jag team Jacob. 

Snabbis

Ska sova hos Elin, är bara hemma och fixar grejor. Vilket går fort eftersom det tar max 3 min till henne härifrån:) Men jag kan ju inte stanna här hela dan, bye.

Hörs i morgon//Cloja :)


Dagen i kort:)

20 grader varmt i skuggan nu då... gött! 
 Va med min pappa hos min kusin och köpte deras gräsklippare. Och fick reda på att min kusins man, Anders hans bror är en av de 8 bönder som är med i bonde söker fru:)

Nu kanske jag ska va med Elin, men jag vet inte. Hon delar ut tidningar nu och vi får se om hon orkar va sen. Och det är inte säkert om jag kan heller för den delen, för min mormor ligger på sjukhus. Inget alvarligt, men hon fick ju ligga inne. Det va ngt i örat, med balansen. Så vi ska nog åka in och helsa på henne.

Skriver nu då...

Oj oj, inte skrivit på länge nu igen men här komer de senaste dagarna:)

I tisdags hade vi gemenskaps dag halva dan i skolan, så vi sluta lite tidigare. Efter skolan gick jag hem och jag vet inte riktigt vad jag gjorde, om jag ska vara ärlig. Men jag typ packade, och sen kl 5 skulle min pappa till stan, så han sjutsa mig hem till Rebecka. Hos Rebecka va det fullt hus, jag Amanda, Elin och Alexandra sov där. Vi fixade hår och sånt där, och sen på kvällen kolla vi på film, Forres Gump, den är så otrolit bra!
 Aja på morgonen kl 9.30 tog jag Elin och Amanda bussen till stan medans dom andra cyklade. (Ifa cyklade med till stan också!)
Vi va inne i stan och schoppa lite, och jag och Amanda hade tänkt att åka hem vid tre, så att vi skulle hinna gå på träningen. Men vi orkade inte bry oss om det.
Jag köppte tre nya nagellack, en bikini topp, en bh, och ett par solglasögon, ganska nöjd ändå.
 Och sen träffa vi på Amandas mamma i stan så vi åkte med henne och Johan (Amandas bror) hem. Vilket va bra för då slpp vi ta bussen:)

När vi åkte hem hade redan Rebecka, Alexandra, och Ifa cyklat iväg hem, och vi körde förbi dom när cykelvägen gick precis brevid vägen. Det regnade! Mycket!
 När vi kom hem till hålan, gick vi först hem till Elin. sen skulle hon iväg. Så jag och Amanda gick hem till mig. Och efter några SMS hände nåt så konstigt som att min före detta bästis Madeleine kom hem till mig och kollade på He´s the Girl, nämnde jag att vi inte har vart sen oktober -08? 
 Sen helt plötsligt så belv det så att jag sov över hos henne. Vilket vakul för jag hade ju inte varit där på super länge. Och jag måste erkänna att när vi precis hade "gjort slut" så saknade jag alltid att komma dit. Jag vet inte varför. Och jag hade trott attdet skulle bli jätte pinsamt med hennes mamma. Men det blev det värkligen inte, hon är så snäll, om ni bara visste!

Och nu idag har jag varit helt slut av nån anledning :S vet inte varför. Så nu ska jag ta och sova.

Ps. surt att det inte va Vampire Diaries idag, det va hockey i stället :( (inget emot hockey)

God natt!

Dagens bild



Jag är rätt sur, för att jag hade räknat med att kunna se reprisen av legend of the seeker i lördags. men det var ingen på grund av hockey! :(

Gött

Mm, gud vad gött. Det är bara i morgon och sen är vi lediga igen! Fasst det kanske är så överallt? I morgon ska vi dessutom bara ha vanliga lektioner halva dan, och sen så är det nåt med TIS. (Ta Ingen Skit) typ kambratstödjarna. Så det blir en väldigt chill vecka kan man säga.

Fick min frida tidning idag så jag har tänkt att jag ska läsa den nu:) Hörs//Cloja :)

Dagens bild


Hoppas dom som var och såg henne tyckte det va bra!  

Nu

God morgon, eller förmiddag om man nu vill ha det så:)

Ska ta en dusch nu har jag tänkt mig, ska bara vänta på att det blir ledigt på toa, så jag passa på att blogga lite.

Jag och mamma gick nyss igenom ellos katalogen, så snart får jag hem lite nya fina kläder, jippi! Och som om inte det va nog så gick vi igenom mammas gamla garderob, och hitta en massa roliga prylar.

Sen blir det nog till att plocka lite på rummet. Fick värsta rycket igår och började städa, och jag känner att det vore bra att fortsätta nu:)

Som ni kanske vet så brukar jag inte skriva så långa inlägg? I alla fall så va det förra det längsta jag nånsin skrivit. Vilket kanske är lite konstigt, för jag har ju bloggat ett tag:)

Men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs //Cloja :)

Fredag...

Oj oj, nu har jag mycket att skriva...

I fredags hade vi orientering med skolan så vi hade en väldigt kort dag:) Jag och Elin å Amanda sprang (snarare gick) tränings banan, för vi ville inte gå/springa själva första gången. Asså vi hade orientering i 5:an och 6:an också, men man vet ju inte hur det är när man kommer till en ny skolan liksom...
 Aja, så även fast vi sega suuper mycket så kom vi runt på ca 1h och 30min, vilket jag antar att man kan va nöjd med. 
 Vi fick haburgare där, och sen drog vi hem igen. Problemet var att vi skulle få med oss tre andra kompisar också. Asså vi hade ju tre cyklar, så vi kunde ju skjutsa, (och det gjorde vi) men jag har kanske inte har nämnt dom här kompisarna hade en massa packning med sig, eftersom vi skulle sova i skolan på natten, och dom åker buss, så dom kunde ju inte precis gå hem och hämta sina saker som vi andra:)
 Men det gick bra till slut, och Alexandra fick ett ögonblick att njuta av (eller nåt) men jag går inte in på det nu:)

När jag hade duschat och packat mina grejor så tog jag mig hem till Elin, där alla andra redan var. För vi va dom som hade arangerat själva övernattnigen på skolan, så vi gick till ICA för att köpa lite grejor. Vi va där med våran lärare, vilket kändes minst saggt konstigt, men det gick bra.

Sen på kvällen kollade vi på "Dum dummare", vi skulle kollat på AVATAR och "Dum dummare" va bara en reserv film. Men vi kom fram till att AVATAR va för lång så vi sket i den.

Sen va vi uppe och lekte saning  och konka, och alt sånt där kul hela natten.
 Okej jag överdrev en aning, jag somnade nog vid halv tre, så det va ju inte så sent.

Sen i morses tvingade våra lärar up oss, kl 8 typ! Nämnde jag att dom gick och la sig MYCKET tidigare än oss? Det gjorde dom!

 Aja, ska läsa lite nu, god natt!


Igår

Jag va så trött igår efter träningen att jag höll på att dö!
 Okej, inte rikrit då men... Medans jag väntade på att min syster skulle bli klar på toa, så låg jag och lästa (ovanlgit) och sen va jag så trött att jag knabbt orkade borsta tänderna, och då va kl bara 10! Aja jag hade börjat skriva ett inlägg igår när datorn började krongla, så jag fick spelet och stägde av :)

Men nu måste jag dra iväg till skolan:) //Cloja

Dagen

Hejsan!

Jag vet att jag inte har varit så bra på att blogga den senaste tden, men nu är jag tillbaka på spåret! Och jag låvar att det blir MINST 1 inlägg om dan. Minst.
 Min dag har varit som de flästa andra dagar, förutom att jag cyklade själv till skolan, istället för att sitta på Amandas pakethållare. Detta berodde på att vi skulle orientera, så vi ville kunna ta oss till skogen snabbt (och det går inte så snabbt om hon skjutsar mig, om man säger så). 
 
Nu ska jag möblera om på mitt rum har jag tänkt, får se hur det blir. Jag vill lixom ha en hörna där man inte ser mig så fort man öppnar dörren. :)

Hörs//Cloja

RSS 2.0