Godric is dead!!!!!

R.I.P

Jag vet att han bara va en rollfigur i en TV:serie, men ändå!


Opps...

Oj oj, nu har jag inte skrivit på länge, det är bara för att jag helt enkelt inte har suttit vid datorn. För jag hade en så bra bok:)
Jag kollade nyss på True Blood, och jag vill påstå att jag älskar det!
Nu ska jag gå ner för min fater är här, så vi ska nog fika tror jag:)

Hörs//Cloja


Dagens Bild


Snabbt om dagen (eller nåt) XD

Wow, det va 18.9 + ute idag, och det var inte ens i solen! Gött tycker jag.

Jag har precis läst ut Hemsökt 4, och hoppas kunna få låna feman av Elin i morgon. Tror inte att jag får det men...
Hörs//Cloja

True Blood

Kollade nyss på True Blood, och det va så bra asså, gud. Jag bara älskar det!

Ska läsa lite bloggar och så nu men sen blir det matte läxan tills i morgon:(

Hörs//Cloja :)

God natt

Kollade nyss på Pretty Women, hade bara sett den en gång förut så. Men ska duscha nu, sen blir det av att sova. Så god natt:)

Önska mig lycka till på engelskan i morgon, för jag lär behöva det:)

Träning

Hejsan:)

Ska dra iväg på träning snart. Men för tilfället så steker jag korv, för min mamma hade skrivit en lapp att jag skulle göra det, så jag tyckte det va bäst att göra som hon sa:)
 Sen får jag studa egelska, för jag ska hålla ett tal på egelska i morgon om Keira Knightley, och jag kan typ inget, så det är ju inte så bra, men men...

Hörs//Cloja

Dagens bilder



Kunde inte välja, hoppas det inte gör något?

Städar

Hejsan:)

Städar på mitt rum idag, fast för tillfället så tar jag en paus:) Skrev nyss ett mail till [email protected] och sa att jag ville ha med en poster på Craig Horner :) Hoppas dom tar med en!

Nån som vet nåt sätt som gör städningen roligare? I så fall tar jag gärna i mot förslag! :)


God morgon

Hejasan

Ska dra till skolan nu, hinner inte skriva mer än det nu.

Hörs//Cloja

Idag

Hejsan!

Sitter här och lyssnar på Justin Biebers Baby, med Elin. Eller jag lyssnar och Elin läser en gammal Julia tidning:)
 Vi ska gå på filmen Valentine´s day sen:) (Vet att det lite eb, men vi bor i en liten håla så man får vara glad att den kommer i huvetaget!)


Tv, typ

Kollade nyss på reprisen av Legend of the seeker, och guud va Craig Horner är snygg! Och jag vet att Amanda blir glad om jag lägger in en bild på honom. Så ja tycker att jag gör det nu.



Mmmm...

God morgon

Hejsan!

Vakna för ett tag sen men va tvungen att läsa lite innan jag gick upp. Ska snart till min morfar en liten stund:)

Kollade på "Så ska det låta" igår, och jag måste bara säga att Alexander Rybak är charmig:p

Skriver senare, hörs//Cloja:)


Idag

Drama gruppen hade sin första "sammankomst" idag, hade så kul. Jag älskar teater! Men vi va typ åtta tjejer plus ledarna, som också va tjejer. Asså inte en enda kille:( vilket är lite trökit, men men:) 
 
Nu ska jag kolla om avsnitt 11 av Vampire Diaries har kollit ut på Tv6 Play, det borde väl ha gjort det nu tycker jag. (Om ni tycker att jag är dum i huvet som inte kolla på det på Tv:n, eftersom det sluta för 13 minuter sen så är det för att Tv:n är upptagen)

Hörs//Cloja

Ps. måste studa på mitt bild-prov tills i morgon.


Bråttom

Hejsan

Kollade på filmen Älska Mig i skolan idag. Den va bra och jag grät en massa. Men jag kan inte skriva mer än så för jag måste dra iväg på träning snart. Och så är det Flädkväll i kväll.

Puss&Kram//Cloja


Idag

Solig dag idag, satt ute hela förmidagen och läste. Sen vid tre (typ) ringde Elin, så då gick jag dit och vi satt oxå ute. Kul.

Nu ska jag slänga inenbild på snyggingen Chris Pine.


Idag

Fredag idag, gött. Va men Ifa nyss men hon skulle hem innan buss kortet sluta gälla kl sju. Och nu sitter jag och argumenterar med pappa, varför vi ska se på Talang:)
 

Dagens bild


Trökar

Sitter och små studar lite vid datorn, men ska nog ta och lägga mig nu. Vill ju inte va trött i morn för då är det MARKEN!!!!!!!!!!!!!!!! missa den i höstas pga att jag hade träning, när jag kom dit va nästan allt redan nere, och dessutom spöregnade det >( Det ska tydligen regna nu med, men det stoppar inte mig! Och jag har ju lovat att köpa godis åt Amanda som har sån otur så att hon va tvungen att åka till Singapore >O XD.

 God natt//Cloja

God morgon

Gick upp onödit tidigt i morses så fick lite tid över, så jag tänkte ringa till Elin nu och fråga om hon vill gå med mig till skolan. Asså jag kunde inte sova igår kväll, men jag gick och la mig ganska tidigt så det blev ju inte för sent ändå, men jag hatar att inte kunna sova. Ändå va jag pigg i morse när jag vakna S0.

Aja måste dra nu, bloggar mer i eftermiddag :) //Cloja


Skola i morgon

Har precis kollat på Arn, och har tänkt att göra i ordning mig för natten. Men för tillfället är mi syster på toan så jag passar på att blogga lite:)
 Bytte ut min poster på Ola (Svensson) idag för den passa inte direkt in på mitt rum, och dessutom behövde jag nån stans att sätta upp min mega poster på Taylor Lutner. Och den passar in mycket bättre:P
 
Skola i morgon då, kul! (host, host) Asså detta lovet var så nödvändigt för mig så ni kan inte trot! Jag gick omkring som en zombie de sista dagarna innan lovet. Det har varit så gött att inte behöva tänk på läxor alls:)

Igår

Lång dag igår, först va vi vid Hornborgasjön och kolla på tranor en liten stund med familjen och mormor och morfar.
Sen åkte vi och tog en fika i Gudhems klosterruin, mysit men blåsit:)



Sen åkte vi till mammas kompis och käka varma macker där, men vi kunde inte prata så mycket med henne för hon hade en granne som kom och störde. Sen åkte vi hem och jag han bara byta om och slänga på mascara sen bar det iväg till min morbror som fyller år nu i dagarna, så vi va där och fira honom lite:)

Mmmm...

Ååå herre gud! Stephenie Meyer kommer ut med en ny bok! Den heter: The Short Second life of Bree Tanner, eller på svenska: Bree Tanners andra liv. Kan inte vänta, den kommer ut den 5 juni, och matrial från den användes i Eclipse filmen!



(Bara så ni vet så är jag medveten om att jag är otroligt efterbliven)


Hello

Sov hemma hos Elin igår/idag, vi hade "film kväll" vi kolla på The Ugly Truth, Baksmällan (The hangover) jag tycker att The Ugly Truth va bäst men Baksmällan va ju också super:)

Men nu ska jag kolla på det denaste avsnittet av True Blood, medans familjen sitter nere och kollar på Harry Potter och Fången från Askaban:P Inte för att jag har nått emot Harry Potter filmerna det är bara det att jag har sätt alla ett antal gånger så är lite trött påt om man säger så. Den enda jag kan tänka mig att se för tillfälet är fyran. Och det är bara för att Robert Pattinson är med i den:) men självklart är det också den av alla våra filmer som har försvunnit (hur nu det kan gå till) :(




Städar

Städar på mitt rum nu, vilket betyder att jag plockar upp ögen med kläder från golvet:) men nu ska jag springa ner och äta lite. Hörs//Cloja


Inte skrivt på så länge men nu kommer det:)

Jag vet att jag är "lite" efter. Men jag kollade nyss på Dirty Dancing för första gången. Jag tycker att den var bra. Och på tal om filmer snyggingar så tycker min kompis Elin att Leonardo Dicaprio inte är snygg! Inte ens i Titanic!

 

(Inget illa ment Elin! Men hallå!)

RSS 2.0