Skriv brist :s

Har inte så mycket att skriva just nu. Men jag måste ju få ner nånting sååå...

Jag ska till Bodaborg i morgon med, ungdomsgrupen. Så det ska bli kul. Och själv klart börjar ju höst lovet också, vilket är chill :)

Senare i veckan ska jag på konfa-läger vilket inte är lika lockande. Amanda kommer inte vara där så jag kommer inte ha någon att va med. Fasst det kanske är lika bra. Jag känner mig så klängig annars. Och jag hatar det, yurs det är hämskt.

Någon som ska gå ut och skrämma folk idag?

Spökvandring

Ska iväg på spökvandring i Skara om nån timme, hoppas det blir kul:) Ska åka med Javi, hennes bror kör oss tror jag :s Vi får se.
 Och sen är det höst lov :D OCh i morgon kommer Alexandra och Elin och kanske Rebecka hit och så går vi ut och kräver en massa godis. MuHahahahah!



Men eftersom jag är på spökvandring missar jag Legend of the Seeker, idag. Och jag missar även reprisen i morgon, vilket suger bajs!

Morgonpasset i P3

Ska dra till skolan snart. Har jympa, börjar halv 10. Lyssnar på "Morgonpasset" i P3, och det är fan så mkycket bättre än "Rix morron zoo" som jag har lyssnat på i flera år. Och så ville jag lyssna på nått nytt, och så fanns det här, som är 100 bättre. Igen reklam, och mycket roligare att lyssna på.



95.7 här som jag bor, men jag vet inte som det är olika.

sverigesradio.se/p3

Fairtrade

Ungdomsgruppen idag då. Vi pratade om Fairtrade, och förra gången bakade vi till ett café som dom ska ha på församlings hemmet idag. Till fördel för Fairtrade, vilket jag tycker är väldigt bra.



Ni vet väl att det är den internatsionella Fairtrade dagen idag? Kolla där du bor, kanske dom har ett fik där med. Om dom har det, gå! Det är för något bra:)

Snygging nr 3!

Vad sägs om Ian Somerhalder? Jag själv skulle jublat, så snygg är han. Här kommer bilderna:

Ian Somerhalder Honoree Ian Somerhalder poses in press room during the 2010 Teen Choice Awards at Gibson Amphitheatre on August 8, 2010 in Universal City, California.



 
Som många kanske vet, så spelar han Damon Salvator i Vampire Diaries. Han har även varit med i Lost, och några avsnitt av Smallville:)

Studa

Nu ska jag studa, har inte gjort det på hela helgen så det är på tiden nu. Hoppas det går bra bara. Lånade två skivor på bibblan idag, har ingen aning om vem nån av don som sjunger är, men det är väl bra att prova nått nytt ibland:)

Ha det bra//Cloja

Esplis

Va i Skövde idag, på Elinsesplanad. Fick inte köppt så där super mycket men det blev ju lite. Två par strumpbyxor ett par skor, hår inpackning, två par örhängen och några armband. Mamma betala allt utom smyckena, så jag gick inte miste om särskilt mycket pengar:)



Snart måste jag åka iväg på gudsskänst, den är obligatorisk i konfan. Vilket suger, skulle mkt hellre liggit och chillat hela eftermidan, men jaja. Man får ju presenter i vår :P
 Kolla för övrigt på Götakanl 3 igår. Ganska bra tkr jag faktiskt:)

Liten notis bara:P

Jag borde verkligen ha fler bilder i mina inlägg, det blir rätt tradigt att läsa annars. Ska tänka på det!

Kvälls mys

Ja då var det lördag kväll då. Jag hoppas jag kan hitta på nåt mysigt. Jag tror va ska äta kronärtskocka med smör. Har inte ätit det på flera år. Jag har faktiskt bara ätit det en gång, men jag minns att jag tyckte väldigt mycket om det. Hoppas att det fortfarande är så bara :)



Visst ser den mumsig ut!

Vill sova!

Ojojoj nu är det daggs att skriva något här, har liksom inte havft tillfälle att göra det dom senaste dagarna:)
 
Och nu sitter jag här i min säng och kan inte somna om :( Men man lär väl få mycket gjort idag då. Nu ska jag kolla på det första avsnittet av Vampire Diaries, har jag tänkt mig:)

Ha det bra //Cloja

Ungdomsgruppen

Va på ungdomsgruppen idag, och vi baka för nånting vet inte riktigt vad, är inte världens bästa lyssnare. Men betydligt roligare va det ju att klä ut sig på barn avdelningen, vi blev super fiina. Tyvär så är min mobil/sladd/dator knäpp så jag har problem med att få in bilderna :( Vet inte vad pappa har gjort med datorn :S

Och nej jag har inte städat färdigt än. Är inte så bra på det :P Men nu till ett mycket roligare besked, inga fler läxor för mig den här veckan! :D:D:D:D

Ska pilla lite till och se om jag kan få in bilderna. Ni lär ju märka om jag gör det;)

Ha det bra //Cloja :)

Kort kort (inte kjol då)

Kom hem från skolan för ett tag sen. Kollade på slutet av Top model 8 med Ifa och käka macka med majonäs (det är gott!). Ifa drog nyss tillbax till skolan för hon hade orkester.
 Nu blir det till att fortsätta städandet från igår. Kan lägga in en bild på det nån gång när det är som finast :)

Ha det bra//Cloja


Mat nu då

Ja nu får den som orkar palla sig hit slå mig. Jag lovade ju :P.

Mamma kom hem nyss, och tjatar om att jag ska komma ner och äta. Så om jag inte går ner nu får hon väl spelet, och det vill man ju inte.



 Måste dra. Ha det bra //Cloja

Städ daggs

Nu ska jag ta och städa upp på mitt rum, så att det blir kliniskt rent. Sen ska jag aldrig stöka till det igen! Jag blir galen. Nu ska de bli super snyggt. Och om jag sätter mig vid datorn igen idag så får ni slå mig :P

Ha det bra//Cloja

Snabbis

Va på Grease på skandenavium igår. Men Elin och hennes mamma, min mamma och syrran. Kul tycker jag, har typ aldrig varit på musikal förut, så det va nåt nytt.





 Och i förmiddags tvinga mamma med oss ut på kullen och gå, så det blev en liten promenix där. 
 
Hinner faktiskt inte skriva mer än så, ha det bra //Cloja

Slarver

Ska snart dra till skolan nu. Har slarvat bort mitt spanska prov, så min lärare kommer få rycket! Inte bra. Hon ska sätta betyg på det tror jag :s Iiiiii. Måste värkligen hitta det. Jag tog hem det, för hon envisas alltid med att våra förälldrar ska skriva på allt. Men nu har jag ingen aning om var det är. Har varit så mkt papper dom senaste två veckorna så det är sjukt. Alla läxor typ på lösblad. Fatta hur det ser ut i mitt skåp!

Ska gå på Twilight-night i kväll halv 6, New moon, och Eclipse +fika för 30 kr:) Gött

Ha det bra//Cloja

Dagen

Ja nu är det i alla fall bekräftat. Sverige är inte särskilt bra på fotboll. Kollade på sverige-holland igår, och som alla som inte är helt ointresserade vet så förlorade ju vi med 1-4 :( 

Men det är inget att deppa för nu, och jag tror inte att så många av mina läsare är fotbolls intreserade :P Så. Det är öppet-hus på våran skola i kväll. Pinsamt. Vi ska ha idrott (pinsamare) och svenska, så det blir rätt så chill.
 Och hela dan idag har vi spelat in film, Jonis har den på sin dator, men ska fråga om han kan lägga ut den på Youtube så kan jag visa den här sen. Den är rätt kul faktiskt.

Jag skulle igentligen varit på ungdomsgruppen nu, men det skulle bli så strässigt för det slutar halv sex. Och sex börjar öppet-hus :) Men men, det kan jag leva med (men tydlige inte Amanda).  

Det kommer förhoppningsvis ett lite intressantare inlägg sen. Ha det bra //Cloja 

FAN!

FAN också, jag skrev precis ett lång långt inlägg men så råkade jag trycka bakåt och allt försvan. Det är ju lyckat! Ni får helt enkelt nöja er med:
 Jag va på bibblan idag, lånade om nåra böcker. Har mkt att läsa nu, vi läser även en bok i svenskan, så det blir en del att hålla ordning på :P
 Som jag har sagt tidigare så har jag rätt så mkt läxor just nu, därför blir det inte så inlägg, men jag försöker.

Ha det bra //Cloja


Craig <3

Snyggin nr två Craig Horner.

Han spelar bla Richard i Legend of the Seeker på tv6.

Snygging bild:


Bar överkropp bild:


Inte så snygg bild:




Notera detta är en av mina absoluta favoriter :D <3<3<3

Nu börjar det!

Ska dra till Amanda snart, och så kör vi iväg till skolan. Här kommer den första snyggingen :)


Snygging bild


Bar överkropps bild



Inte så vacker bild :s


 Detta var alltså Tom Welling, som först och främst spelar Clark Kent i Smallville :) Han är alltså skådis.


Snygging duellen!

Hade tänkt att lägga ut den nu, men så kom mamma och sa att jag va tvungen att komma ner och äta och så nu. Så jag får göra som hon säger, annars blir hon väl galen :P

Va på Konfa idag föresten, första rikdiga gången :)

Hörs//Cloja


Älskar!



Detta inlägg skulle kommit ut igår men det cpa :)

Dagen

Va på ungdomsgruppen idag. Och nu ska jag studa inför spanska provet imorgon. Som jag för övrigt inte kan :) För tillfället sitter jag och lyssnar på gammla Snook låtar :)

Hörs//Cloja

Snabbis

Har en massa läxor nu så det är lite svårt att få ihop några långa och br inlägg, men det blir nog bättre:)

;(;(;(;(;(;(;(;(

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!

Va det säsongs avslutnig av Smallville i fredags?! Det hade inte jag en aning om förens Linnea frågade mig idag om jag visste när det börjar igen. ;( SÅG ni det? De va typ suuuuper bra! Hur ska jag överleva? :O:O:O:O!

 
Desperat!!!!

God natt

Ska nog ta och nana nu, är rätt trött idag. Ha det bra och lyssna på den här låten om ni är lessna:)


Eva Cassidy sjunger. Den är bara så fin tycker jag:)

Ps. snygging duellen kommer snart tillbaka, ha det bra //Cloja

Tv beroende

Det blev bara jag och Amanda igår, och vi kolla inte på Millenium, vi kolla på Ocens´s eleven och You me and Dupree. Och i mellan filmerna tog vi en "liten" paus, å kolla på 1 avsnitt Simpsons, 1 avsnitt Family Guy, Legend of the seeker, och 2 avsnitt Smallville :)
 Jag måste säga att fredagar är den bästa tv dagen nånsin just nu.

Skoljogg

Skoljogg idag så det blir att cykla iväg till skogen snart, först till Amanda så klart, men sen bär det iväg :) Börjar halv 10 så det är chill. Men som vanligt glömmde jag av det igår när jag ställde kl så gick upp vanlig tid :( vilket är halv 7.
 Ska se på Flickan som lekte med älden och lufftslottet som sprängdes, med Amanda och Teuta sen. Har inte sett dom förut så tyckte det va daggs nu. Sover hos Amanda sen, troligtvis. Men vi kommer nog dö för vi ska va själva i huset.

Bye, ska dra nu //Cloja


RSS 2.0