Idiot!

Tjenare kom hem från skolan nyss. Vi fyllde i nån blankät(stavnig) om arbets miljön mm, trökit för vi missa lästiden:( 
 
Men asså när jag å Amanda gick hem så sparkade vi på en platt Cola flaska som låg på marken. Och vet ni vad som händer? Jo, en sur gammal kärring skriker till oss från andra sidan gatan "ta upp den där i stället!" as surt. Å ja å Amanda bara går. Amanda tog upp den, och när kärringen gick över till vår sida, så gick vi oxå över och började igen:)
  
Och Amanda slängde den faktiskt när hon kom hem!

 Kärring jävel! Vi hade as kul innan du kom å förstörde hela dan!


Men gud!

Asså kan inte fatta att Tove åkte ut igår! Hon va ju så bra, jag tkr att Calle skulle åkt ut. Asså jag tkr de är konstigt att hen fick flest röser! Det borde varit Erik å Tove i finalen på fredag, och Erik skulle vinna för han är en bättra sångare. Calle måste ha mutat en massa folk för asså Tove å Erik ÄR bättre en han, asså han sjunger ju bra å så men han är liksom ingen idol (enlig mig) om ni fattar vad jag menar:)

Så på fredag allihopa rösta på ERIK!
 
Han sjunger så jävla bra Erik, asså i går när han sjung "Run to th hills" asså gud vilken enegi!

http://www.youtube.com/watch?v=s9yaX6jPUQA&feature=related 


Han é ju grym!




Ni får ursäckta att jag skriver "asså" hela tiden, ska försöka sluta:)

Happ

Kom hem från skolan för ett tag sen. Vi av i bad huset å körde vatten bränboll, så jag ser lite suddigt för tillfälet, jag är ganska säker på att jag inte tål klor, för det va flera timmar sen jag bada. Endå har jag simmat från att jag va fem typ (i sim skola) tills för nåt år sen när jag tröttna på alla tävlingar å skit:) så jag borde va van tkr jag. Men men.

Ska till tandregleringen 16.30, men pappa kommer förbi här å hämtar upp mig  när han sluar jobba(han slutar 4). Dom ska dra åt tand ställningen lite och så tror jag. Har haft den i ett år snart
 Efteråt hoppas jag att jag kan få gå å kolla lite på stan oxå, för här som jag bor finns fan inget att köpa X(


Lite sent men:)

Kolla ni på matshen mellan Barselona å Real Madrid i söndags? Alla vet nog hur den sluta men asså Zlatan bara kom in å gjorde mål me en gång ju:) Såg bara från halvlek skulle viljat se hela. Men tydligen lyckdes jag glöma det, å pappa hade gått till en kompis för att kolla på den så han tjata ju inte heller:)
 Våran TV gick sönder i hälgen oxå. Fast det gör inte så mkt för vi kunde ta en extra TV så länge tills vi hitta en ny. För den vi hade var antik TV:D.

RSS 2.0