Mat

Va inne på min Twitter för första gången på länge nu. Synn att jag inte han va inne länge för nu ropar mamma att maten är klar:)

Chill

Hej va nyss å hämta syrran på dansen, sen va jag på Netto  (mamma tvinga mig) och nu ska jag läsa litte bloggar å bara chilla:)

Blö

Spanska läxa tills i morgon, super intressant information jag vet men har inget direkt annat att skriva:) Eller jo. Nästa helg ska jag och Amanda kanske ha ett "sagan om ringen" maraton med alla tre filmerna. Har inte sett dom och vill gärna göra det. Amanda fick värsta rycket när jag sa att jag inte hade sett dem:)


Studa

Ska studa lite egelska glosor nu, även fasst de är väldigt lätta glosor, jag suger på att stava på alla språk (i alla fall de jag kan det minsta av. Dvs. svenska engelsa å spanska:D)
 Sen ska jag läsa lite... "Ljudet av ditt hjära" igen ;) men den är så bra ju. Och alla prata om "Twilight" i skolan. Till och med min NO-lärare, fasst hon klagar mest på att Taylor Lautener inte är snygg (så otroligt fel) och att han har POTATISNÄSA!

Höres xoxo Cloja

Skola

Första dagen i skolan efter lovet. Gött att träffa lite folk igen:) Men läxorna börjar igen:( Aja sånt är livet. Hörs:D

Hmm

Var det någon som såg "serien" Tess när den gick på tv:n för några veckor sen? Jag vill bara säga att den var väldigt bra.
Kom att tänka på det när jag läste lite om filmen "The Yellow Handkerchief" med Kristen Stewart, och fich syn på en bild på Eddie Redmayne, som också spelar en stor roll i filmen. Och jag tänkte att jag kännde igen honom sen kom jag på att det nog var från Tess serien (som var på 4 avsnitt) och det var det. Visst är han söt?



Från "Tess"




Från "The Yellow Handkerchief"

14 idag:)

Japp idag fyller jag 14 jippi, eller nått. Har inte gjort så mkt fick en god tårta när jag vakna, och en ny plattång(eftersom jag trampade sönder den gamla:)
Sen på kvällen åkte jag skridskor med min bror och mamma. Kollade nyss på filmen "FAME" den va bra tkr jag men inte super:)

God Natt //Cloja

Kul

Detta är en super kul sida:

http://en.akinator.com/

Man ska tänka på en kändis och svara på frågorna:)

Trött

Pappa ringde å väckte mig kl 8 idag, han sa att jag skulle gå ut med soptunan för det är soptumning idag. Så nu är jag as trött. Kolla på Walander igår och pappa va as sur för att han inte fick kolla på OS på den stora TV:n X)
 Pallar inte duscha idag heller, men måste piffa till mig lite innan mamma kommer hem kl två från jobbet, annars kan hon ju tro att jag har legat framför TV:n å datorn hela dan (vilket jag har) bra familj relation va? :)



Hottis

När jag kom ner efter att ha givit upp om att få se Vampire Diaris på datorn, så sätter jag på tv:n och gissa vilket program som är? Jo början på Vampire Diaris avsnitt ett! Yey.
Och det måste sägas: De två vampyr bröderna Stefan och Damon är SUUUUPER heta! Love dem! <3

Kolla bara:




      
Stefan (Paul Wesley)          Damon (Ian Somerhalder)



Ögon godis! <3

Surt

Satt å kollade på avsnitt ett av Vampire Diaries, på tv6.se men så dampa det loss och och det går inte att få igång det igen, jag va mitt i avsnittet! Blir galen när saker inte funkar som dom ska. Det är väl början på mitt trökigaste lovet i historien. Båda mina bästa kompisar ska åka bort i veckan på skid semester, och jag ska bara sitta hemma. Kul. :(


Wiiii

Vill bara säga att rätt låtar gick vidare i Melodifestivalen. Skriver mer i morgon:) ses

.

Melodifestival idag då, kul att det kommer nått att titta på. För asså jag tkr inte Let´s Dans är särskilt kul. Hur kul är det att kolla på en massa som håller på å dansar.

Fan vad sur man blir!

Läste precis på en blogg (nämner inte vilken) att folk som har finnar borde ta bättre hand om sitt ansikte. Asså jag bli så förbannad! X( Jag tvättar ansiktet varje kväll, och på morgonen med om det inte är för kallt, jag har prövat en massa olika produkter men inget funkar! Jag har finnar i pannan och lite smått över allt och det går inte bort.
 Vi har inte heller den bästa ekonomin här hemma, å jag tänker inte be mamma köpa massa dyra hudvårds produkter bara för att jag har finnar. Asså det fins viktigare saker som mat på bordet, och toalett papper, men det beror väl på vad man prioriterar antar jag.
 Vill bara säga att folk inte ska bry sig! Alla har olika komplex!

Snö

Kom nyss hem från skolan. Eller inte från skolan direkt men. Vi hade friluffsdag så jag va å åkte pulka. Hade pappas termobyxor för mina är för små, så de va lite långa, men det gick bra. Vi va på Kulhullt (stavning) det är en golf bana men det är super kul där på vintern. I början gick vi till U-backen det tar ca 10 min att gå dit från bussen, å värme stugan. Men det va så djup snö så vi va helt slut när vi va framme. 
 Efter ett tag gick vi tillbax till värme stugan för att äta. Och efter de åkte vi i små backarna runt den. 
Nu sitter jag här med is-kalla fötter, och kollar på Vänner:)


Opps...

Va på bibblan förut å lånade boken "ShooBre". Och nu ringde dom därifrån och frågade om jag hade glömt mina nycklar där, jag sa att jag trodde jag hade mina nycklar men frågade hur dom såg ut. Det visa sig att det va mina, så nu ska jag springa fram igen å hämta dom. Tur att ingen tog dom, och att dom ringde hit, det va tydligen någon tjej som såg mig när jag lånade boken tidigare, och sa att jag hade varit där, så himmla snällt<3


Om NO läxa

Detta är en super bra sida för den som gör samma NO uppgift som jag, och ska när solen går upp och ned, men man måste ha Java å det har inte jag på den här datorn så får lite damp, men här:

 http://www.vader.se/site/soltid.asp

...

Ska skriva på min NO läxa hade ja tänkt, för vi fick inte jobba med den i skolan idag, eller på hela veckan, för vi ska se på filmen Apollo 13 alla lektioner. Å de é ju chill, men det blir mer att göra hemma:( Fast har ju inga andra läxer den här veckan så det går nog bra. Men den ska va inne den 9 feb så det är inte så långt kvar å jag har mkt att göra så kommer nog inte hinna blogga så mkt:(




                 Trailer




xoxoCloja

RSS 2.0