Dagen

Äter frukost och kollar på "Barbie i Nötcknäckaren" (hoppas ni inte tycker att jag är aldeles för mobbad). Sen ska jag ringa min lärare för jag tror jag har glömt min mobil i skåpet på skolan, och dom har utveklingssamtal på skolan på lovet så hoppas kunna hämta den:) 


God natt

Kollade nyss på New moon, här hemma. Vi hyrade den på Pressbyrån förut (för den va slut på ICA) Och så klart var alla lampor släckta. Jag hoppas att alla andra också släckte så vi sparar lite på miljön!

Men nu har jag tänkt att sova mig in i påsk lovet på riktigt:)


Loov!

Fredag och Påsk låv! Fan va gött, va väldigt okonsentrerad på matten idag, orkade värkligen inte göra nåt, men jag lyckades klämma ur mig ett par svar i alla fall.

Sen fick jag säga "hej då" till Amanda som åker till Sigapor på söndag och kommer inte hem förens torsdag efter lovet:( men hon får det ju kul i alla fall:)

Nu i eftermidag kanske mina små kusiner kommer hit och hälsar på, men dom har varit lite sjuka så det är inte säkert...

Glad Påsk//Cloja

Dagens bild

Dagens bild är för Amanda som älskar honom så mycket:)



Craig Horner

Snabbt :)

Hem från skolan nyss, hade elevens val = musik, sen väntade jag på Amanda och Elin inne på Netto i 100 år och nu ska jag kolla på True Bloode. 
 
För övrigt gick det mycket bra på utveklingsamtalet igår, godkänt i allt och min lärare sa att jag va ansvarsfull! Jippi (det är bra att va ansvarsfull)

Idag...

Steker lite köttfärs nu, har tänkt att ha de med lite av riset i kylskåpet, innan träningen. Orkar iäntligen inte träna, men kommer att hasa mig dit ändå. Sen i kväll ska jag på utveklingssamtal, jippi :( 

måste dra nu, vill ju inte bränna maten:) hörs//Cloja:)


Hos Elin

Hej sitter hemma hos Elin och bloggar lite:) Amanda va här förut och vi körde Sanning & Konka, men det va inte så kul för det va ju inga killar här:P Men Amanda drog för ett tag sen, så nu sitter jag och Elin här och läser bloggar.

Och så har jag en fråga. Vem i hell***e är prins Carl Philip är lik?



Nån som vet eller? Jag vet att det är nån, men kan inte komma på det bara!

Hörs sen//Cloja  (tror jag) 

Min helg

Jag måste börja med att be om ursäkt för att jag inte har bloggat på hela helgen:) Men det var så här att i lördags sa min mamma "nej nu ska vi ha en data fri dag" så jag satt inte vid datorn nåt då. Och igår hade jag helt enkelt inte tid. Så här kommer en uppsamlare:
I lördags diskade  med min lillebror, sen gick vi upp och rensade hans garderob. Sen åt jag och efter ett tag gick vi hem till mormor och morfar och tog en fika. När jag kom hem städade jag på mitt rum men det tog inte så lång tid innan jag tröttna och satte mig å läste i stället.
 På kvällen kollade jag på The World Is Not Enough (JamesBond)
                                                                                                 

I söndags städade jag min ena kanins bur, sen duschade jag, sen åkte vi till Göteborg och gick på en konst utställning som heter :And There Was Light, med Leonardo Da Vinci, Michelangelo och Rafael. Jag är ingen konst eller historige fantast men jag tycker faktiskt att det va kul.

 

Idag

Jag kollade nyss på det senaste avsnittet av Vampire Diaries, de som gick igår. Och nu har jag tänkt att övertala mamma att jag inte vill åka och kolla på bilar:) Och så ska jag läsa lite bloggar.

Puss&kram //Cloja :)


Freeeedag!!

Ska springa ut med lite vatten till kaninerna nu, och sen bär det iväg till skolan för sista gången den här veckan:)

Hinner inte skriva så mkt mer, hörs sen //Cloja :)

Dagens bild

Man får ju inte glömma dagens bild som idag är på Kristen Stewart:)


Almänt

Kollade nyss på "Sveriges värsta bilförare" jag tycker det programet är väldigt underhållande, men det är bara i sällskap av min familj, jag vet inte varför men det blir inte alls kul utan dom.

Och så till en mycket viktigare sak. För jag kollade oxå några minuter på "Aktuellt" och då pratade dom om en kvinna som var ca 30 år gammal, hon hade en mycket svår och obotlig sjukdom, som bara blev värre. Hon var förlamad (tror jag) och kunde inte andas om hon inte hade en maskin på. Så hon låg på sjukhus hela tiden. Men den här kvinnan ville inte leva mer, hon såg ingen mening med livet och ville att dom skulle stänga av maskinen som höll henne vi liv. Men sjuk hus personalen visste inte va de skulle göra så dom vände sig till någon för att få svar på frågan. Men det visa sig att det inte fanns något tydligt svar i Lag boken. Vad tycke du om detta? Klipp hittar du här:

http://svtplay.se/t/102534/aktuellt


Fika

Ska springa ner och äta lite fika nu, mamma va här och sa "det finns fika nere nu" och jag tackar inte nej, precis:) Tack för kommentarerna:)

//Cloja

Hemma:)

Kom nyss hem från skolan, åt en macka och skyndade upp till rummet för att se det senaste avsnittet av True Bloode som jag missa igår, pga att jag la mig 21.15 :) så nu hade jag tänkt att kolla på de, sen ska jag nog kolla in lite roliga bloggar.

 Hörs//Cloja

God morgon

Åt precis lite frukost, och nu sitter jag här och undrar vad jag ska ta på mig idag... Vi får väl se vad jag kan hitta på:)
Skriver igen efter skolan.

Hörs//Cloja :)

Dagens bild

Ett snabbt inlägg med en bild på Johnny Depp




Ska sova nu förstår ni, trött efter träningen. Får kolla på True Bloode i morgon på Svt Play.

God natt //Cloja

Kort

Hade Body Pump på träningen idag, inte super jobbigt tycker jag inte.

Detta får bli ett snabbt inlägg för jag måste gå. Hinner kanske med en bild sen.

Hörs och ha det bra //Cloja:)

Vår? :)

Kom hem från skolan nyss och blev väldigt glad när jag såg att det var +7 grader C ute:) Jag menar i morse va det ju nyfallen snö på vägen. Hoppas våren kommer på riktigt nu!

Ska snart dra till träningen nu. Men kommer med en bild i kväll:)

//Cloja

Ps. Tycker inte ni att låten KOM med Timotej skulle kunna bli världens sommarplåga?

Som om dom inte skulle ha det?

Såg det här klippet nyss på en annan blogg, och jag tycker att den här killen måste lite halv störd (inget illa ment) men tycker det var väldigt underhollande:)


Överreagerar

Fick överdampet på min syster när jag kom hem från skolan, för hon och hennes två kompisar satt och läste min nya Frida tidning som jag väntat på. Borde väl inte bli så förbanad i entligen men jag har sagt till henne flera gånger att hon inte får röra den innan mig så. 

Förövrigt kan jag fortfarande inte beskriva hur Hidde ser ut eftersom han har rätt långt hår, som hänger över hela ansiktet typ:) Men typ "normal lång" och "normal smal" brunt hår, så mycket mer vet jag faktist inte :(

Hörs//Cloja <3

Dagens bild


Söta Steven R McQueen<3

Ny kille:)

Vi fick en ny kille till klassen idag:) Han heter Hidde, och kommer från Holland, han pratar inte svenska men han pratar eneglska (dock vet jag inte hur bra) men Ifa är oxå från Holland så hon får väl spela tolk XP 
 
För övrigt har jag tjatat på min syater sen hon kom innanför dörren att hon ska skynda sig hem från simningen så att vi kan se färdigt på filmen nån gång:)

Hörs// Cloja

Ps. Hoppas ni gillade bilden:)

Dagens bild

Jag har bestämt mig för att börga med "Dagens bild" och idag blir det på allas vår älskade Taylor Lautner<3




Inte världens bästa kvalite på bilden men.

Hmm

Hej jag såg nyss filmen "Prinssesa" för jag råkade hyra den på TV:n (oops), men jag är väldigt glad att jag gjorde det, för den va ju super bra! Jag hade sagt att jag ville se den förut och så men aldrig trott att den va SÅ bra.
Posetivt överaskad 100% :)

Det som alla bloggar skriver om nu:)

Kollade nyss på Melodifestivalen, som troligtvis många av er också gjorde. Tyckte ni att rätt låt van? Själv är jag nöjd, Anna va bra tycker jag, men hade enu hellre sett Salem vinna:) Och under programets gång kom jag på att Erik Saade är väldigt snygg:)
Innan Melodifestivalen kollade jag på Pirates of the Caribbean 3, va framme och köpte den på ICA förut, ville så gärna se den.

Hörs//Cloja

Sorry:)

Här kommer en länk till samma video, här du kan se hela:)


http://www.eclipsethemovie.com/

Ni får ursekta min dumhet:)


Iiiiii

Eclipse Trailern har kommit ut (äntligen) och här är den



Bara älskar den, kan inte vänta tills den kommer ut på bio! <3

Hoppas ni gillar den

En helt otroligt rolig Parodi av Twilight på 30 sek


:)

Här är en länk till Mandojjs blogg där hon har frågan:

Who's Tha Hottie :)



http://mandojjs.bloggplatsen.se/

Så klicka dig in och rösta:)


:)

Ska packa lite sen får jag väl ta och dra mig till tränigen:) undrar vad det blir idag? Vi får väl se om jag får nån träningsvärk:)

Ses och tack för att ni läser och kommenterar<3 xoxoCloja

Bra serie

Plev possetivt överaskad igår när min pappa sa att han skulle se på "the Mentalist" det är en av få serier jag kollar på och det visade sig att det var sesongs start igår. Kul tkr jag, nån annan?


  Rekomenderar den starkt! Jane (killen på bilden) typ polis och arbetar med att lösa mordet på sin fru och dotter, han vet att mördaren är "Red John" som han här stött på flera gånger efter det. Men Red John är mycket smart och har blivigt tildelad en annan polis grupp. Så vi får följa Jane med sina sjuka kommentarer när han och dom andra löser andra brott. Serien är inte alls "blodig" men väldigt underhållande.
Går på tisdagar  kl 21.00 på tv3

Rolig intervju

Rolig intervju med Robert Pattinson, den näst sista frågan är från en svensk tjej, och den sista från en norsk:)



?

Asså är det bara jag som är dum i huvet, eller är de här två snyggingarna väldigt lika?

               
Chase Crawford                                         Ian Somerhalder


Någon?

?

Asså är det bara jag som är dum i huvet, eller är de här två snyggingarna väldigt lika?

               
Chase Crawford                                         Ian Somerhalder


Någon?

Hihi

Ååååå Gud vag Orlando Bloom är snygg, ville bara medela detta, För det är bara så sant!


LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE


Sorry om ni tycker att jag är störd! Men man måste ju få lätta på trycket:)

Tur att man har bra emunförsvar

Va nyss och klippte min morfar, känar 80 spän på det:) Men jag vill bara önska att min kompis Elin blir frisk. Hon har nån magsjuk som går (tror jag) det är fler i min klass som är hemma pga det. Hoppas man inte blir smittad:)

Förslag?

Nån som har ett/flera bra film tipps? I så fall kan ni väl skriva det, är så sugen på att se på film, men vet inte vad jag ska se:) Jag gillar det mesta här är några exempel på vad jag gillar, det kanske hjälper nån annan, vem vet?








Alla filmerna

Som sagt lite av varje

Lite ut över:)

Här är en länk till en blogg som min kalss har gjort, där vi för tillfället skriver om barnslaveri:

http://sjue.blogg.se/

Besök den gärna, och kommentera vad du tycker om detta:)


Soligt:)

Va nyss ute på en skön promenad i sol skenet, det va super gött. Kom hem från Amanda kvart i nio i morse:) Och nu ska jag kolla på det näst sista avsnittet av True Blood, jag har lånat första sesången av en kompis och jag måste ju se färdigt alla de första innan jag kan börja se på sesång två som går på SVT1 nu:)

Hos Amanda

Hej sitter här hemma hos Amanda och bloggar lite:D Vi har Sagan om ringen, maraton, men har en paus från filmerna nu. Amanda håller på att göra en ny familj på Sims. 
Vi såg de två första filmerna igår och ska kolla på den tredje idag:D Hade aldrig sett dem förut, eller jo lite första filmen men aldrig hela. Måste säga att dom var väldigt bra:D 
Kommer hem på söndag morgon så hörs då, antar jag, ska göra en Sim nu, ses:D

Lyckat:)

I veckan så har min lärare frågat om nån i klassen var glutenallärgisk, så alla trodde att vi skulle få nått fika. Och igår sa han att vi inte behövde ha med oss något till lästiden, så vi tänkte att vi skulle få något då. Men när vi kommer upp till klassrumet så är han inte där (och inte min andra lärare heller) utan i stället två flortanter! Alla trodde att våra lärare hade lurat oss. Och våran (vet inte vad jag ska kalla honom, så i brist på annat "praktikat") stog å skrattade och va skadeglad för de flesta hatar bananlack:( Men efter ett tag kommer mina lärare in med händerna fulla av choklad bollar och Ballerina:)
Vi fick ta fickat idag i ställetXD

:)

Har kollat på några avsnitt av True Blood. Såg bara typ de fem första när de gick på TV så jag lånade dom av min mycket vänliga kompis Linnea:) Vet inte vad det är med mig och vampyrer men jag älskar det:)
 Min bror vill att jag ska spela spel med honom:)


RSS 2.0