Sista september

Okej nu sitter jag här (igen) och har ont i munnen. Jag satte nämligen i räls där uppe på mina tänder igår. Har haft där nere i snart två år nu, tror jag. Men nu var det dags för nästa fas. Den skaver nåt hämskt men det går nog över om ett tag hoppas jag. Men det är otroligt ovant, särskilt när jag ser mig själv i spegeln. XD

Ha det bra //Cloja

Vilken slarver ja är

Ojoj nu har jag varit slarvig, fy skäms på mig! Men jag ska skärpa mig, jag lovar.

Så, hitta den nya FRIDA tidningen i brevlådan idag och blev så vanligt förundrad över att min prenumeation inte gått ut än, och så blev jag glad för att få nått att läsa.
 Va på bibblan också och lånade "Darren Shan Skräckens Cirkus". Amanda har tjatat på mig hur länge som hällst att jag måste läsa den, men den har inte funnits inne. Men så idag va jag där och skulle låna om en bok (som det va ren tur att jag hittade kvittot där det stog att den skulle in idag, imorses) så kollade jag lite efter andra böcker, trots att jag har tre andra hemma som jag har tänkt att läsa men inte orkat. Och där stod den, så jag tänkte göra Amanda lite glad och låna den :)

Hade So-prov idag med, hade typ inte studat något, men lyssnat mycket på lektionerna så det gick faktiskt väldigt bra känns det som. Det va sånt där om politik. 
 Engelska redovisning också den gick med bra, helt otroligt hur långt man kan komma på en massa slarv! Och jag antar att alla vill läsa om mina läxor och sånt, men om ni vill höra om svenskan väldigt hjärna så får ni fråga om det i kommentarerna, för jag tror nämligen att det kan vara bland det trökigaste som finns att läsa om. :)

Nu ska jag nog gå ner och baka muffins/cuppcakes ;o Hörs // Cloja

Onsdag eller fredag? :S :D

I morgon har vi tema dag och på fredag är vi lediga. Det betyder att det här var den sista "riktiga" skol dan den här veckan, vilket är sjukt gött :)

Skola snart

Ska dra till skolan om en stund, har jympa första lektionen som börjar halv 10. Gick upp lite för tidigt om man säger så :P Så nu sitter jag och skriver på våran HKK läxa som är till idag. Kanske borde gjort det tidigare, men orka!

Jag har inte så mycket mer att skriva. Glöm inte att skriva in lite snyggingar! Hörs//Cloja :)

Snygging duellen!

Jag har tänkt att hitta alla snygga "kända" killar som finns. Alla alltså skådespelare, musiker, programledare, modeller, bloggare, designers, radiopratare, komiker, jag alla:)  Svenska som rysska, japanska, amerikanska eller turkar. Hoppas ni har några förslag.
 
Jag kommer lägga upp bilder på alla jag hittar när jag är klar, och nu hoppas jag inte på några så UPPENBARA som typ Robert Pattinson, och Johnny Depp, utan va lite mer kreativea.
Jag kommer ha det här uppe ett tag så jag hoppas ni kommenterar. Elin! Du kan väl tipsa på andra bloggar. Jag vet att du läser, så kommentera :D

Oj vad jag är slarvig :p

Ojj, jag loggar in här och så loggar jag ut och tror att jag har skrivit nåt. Lagom smart :P

Och om någon följer mig på www.bloglovin.com så skriv det i kommertarerna så följer jag eran blogg med om ni har någon :)

Och så lägger jag in videon där jag först så Sebastian Krants, gud va söt han var/är!




Och så när han sökte till Idol två år senare = i torsdags :)


Innan skolan

Ska dra till skolan snart, har idrott första lektionen. Och resten av dan är också cill: hkk, slöjd och musik, det är vad jag kallar en chill dah :)

Sen tror jag att Ifa ska följa med mig hem, och vi ska kolla på Titanic.

Dagens bild

Den får ingen mindre än Craig Horner, efter som att Legend of the seeker börjar på fredag :)

Superman!!

Jag har kommit fram till att det inte bara är Smallville jag älskar, utan Superman i sig. Jag kolla på "Superman returns" igår kväll på 5:an. Jag har sett den en gång förut men, jag måste säga att jag älskar den. Det kan bero på att han är så snygg, men jag vet inte :s


En sabbis

Hej här kommer en litten snabb blogg :) Va på teatern idag, första gången för terminen. Och imorgon ska vi sätta upp lappar om det i skolan.

Och jag kolla nyss på det sista avsnittet av Smallville sesong 1.

Hörs//Cloja


RSS 2.0